søndag den 29. december 2013

Året der gik - 2013

Januar

Januar var én lang, vinterklædt ferie. Gåture i knitrende sne, kander med te, strik, røde kinder, besøg på en ny kaffebar hver dag og gode bøger i uldstrømper på sofaen.


Februar

Februar var også flot og snedækket. Skolestart og lange dage, selvom dagene egentlig var korte. Kaffe – masser af kaffe. Nye spændende bøger. Selvforkælelse.




Marts 

Marts var påske og samvær med familien. En god venindes bryllup midt i en snestorm.
Vintergækker, grin, hygge og besøg. Duft af påskeliljer og den første forårssol. Mennesker på gaden.





April

April stod på en kærestetur til Lyon. Espresso på fortovscaféer, Michelin-mad, vin til frokost og aften, nyt tøj, ny energi, nyforelskelse. Der var også konfirmationer og sange. Forårsglæde.



Maj

Maj var korte ærmer og liv uden døre. Loppemarkeder. Samtaler og samvær med venner, fødselsdag, maj-marked, champagne-mandag og eksamenslæsning på græsset under vasketøjet. 





Juni

Juni var koldskål og kammerjunker, flytning, grille og spise uden for, koldt hvidvin, eksamen og sommerferie. Blomster på terrassen og hængekøje i haven. Skønne rabarbertærter og græs mellem tæerne. Haveliv.





Juli

Juli var hygge i bilen på vej ned gennem Frankrigs vin- og lavendelmarker. Vinsmagninger i Alsace, franske loppemarkeder, storhed i Strasbourg, forkælelse, hedebølge, flotte solnedgange. Paris.








August

August var strandture og kolonihavebesøg, høst af by-havens grønne sager, familiefest på terrassen, bær-plukning i skoven. Solbadning og cykelture til havet for morgenbadning.







September

September var skolestart i kjole, gensyn med gamle venner, meditationskursus, koldskål byttet ud med te i efterårssolen, de første svampe, gensyn med vindjakken.



Oktober 

Oktober var den første efterårsforkølelse, sutsko i sommerhuset i Mols Bjerge, svampejagt, øl på terrassen, John Mayer koncert, efterårssol, æbler.




November

November var femårs-dag med min kæreste, håndboldkampe, de første vaniljekranse, bål i vinterhaven på en stjerneklar aften, varm kaffe, eksamenslæsning og december-forventningsglæde.








December

December var kanel på alt, nødder, adventspakker, yoga på yogaskolen, pakkeleg og julefrokoster, mor-datter tur til Hamborg, juleferie, Den Gamle By, Aarhus-menuen og nytårskrudt. Godt nytår!







Ingen kommentarer:

Send en kommentar